Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanirat će se

Zbog klizišta zatvorena ulica u zagrebačkim Šestinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Grada su obavijestili kako će promet u navedenoj ulici biti za sav promet zatvoren do 12. travnja, do kada se planira da će trajati radovi na sanaciji.

Zbog pojave klizišta za sav je promet zatvorena ulica Šestinski prilaz u zagrebačkom naselju Šestine, izvijestio je jutros Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Pročitajte i ovo Sanacija Pantovčaka - 3 Aktiviralo se klizište Počinju pripreme za sanaciju Pantovčaka: Još se ne zna koliko će sve trajati ni koliko će koštati Klizište na Pantovčaku - 4 Oglasili se Grad i Ured predsjednika FOTO/VIDEO Drama na Pantovčaku: Aktiviralo se klizište

Taj ured navodi kako će promet u navedenoj ulici biti za sav promet zatvoren do 12. travnja, do kada se planira da će trajati radovi na sanaciji.

FOTO Aktivirano klizište u Sesvetama, srušen potporni zid, nagnuo se rasvjetni stup

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja radova bit će: Šestinski prilaz – Dedići – Podfučak – Čičkovina – Bijenik – Lukšić – Šestinska cesta – Šestinski prilaz i obratno, te Šestinski prilaz – Šestinski vijenac – Pantovčak – Ilica – Sv. Duh – Bijenik – Lukšić – Šestinska cesta – Šestinski prilaz i obratno.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene