Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet na cestama

Zbog jakog vjetra otežan promet na autocestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Svetog Roka brzina je zbog bure ograničena na 60 km na sat.

Zbog jakog vjetra na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na dionici između čvorova Kikovica i Delnice prometuju samo osobna vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Na autocesti Zagreb - Beograd zbog snijega i vjetra došlo do sudara - 2 Hitne službe na terenu FOTO Niz sudara na autocesti između Beograda i Zagreba: Snijeg zatrpao kolnik, kamion se okrenuo za 180 stupnjeva

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Na dionici autoceste A1 od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Baričevići zbog udara bure brzina je ograničena na 60 km na sat.

Kolnici su mokri i skliski u Lici, Gorskom kotaru i Dalmaciji. Duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja.

Dionica državne ceste D36 Sisak-Popovača kod šume Brezovica otvorena je samo za osobna vozila. Prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila uz regulaciju semaforima i ograničenje brzine od 40 km/h.

Zbog poplave zatvorene su pojedine županijske i lokalne ceste u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo.

Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je GP Ilok.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Vis. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene