Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski turistički štand u Münchenu

Opsada zbog Ivice i Janice: Svi navalili na autograme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski je štand na turističkom sajmu u Münchenu bio pod opsadom posjetitelja koji su u redovima čekali ne bi li dobili autogram ili priliku za zajedničko fotografiranje s Ivicom i Janicom Kostelić.

Hrvatska je svoju prisutnost na ovogodišnjem turističkom sajmu 'f.re.e.' u Münchenu 'podebljala' prisutnošću Ivice i Janice Kostelić. Kako javljaju iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ), činjenica da su najpoznatiji članovi skijaške obitelji bili na štandu za posljedicu je imala izuzetno dobru posjećenost.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška Slika nije dostupna U HTZ-u ZADOVOLJNI Sjajne vijesti s jednog od najvažnijih turističkih tržišta za Hrvatsku: "Ostvareni rezultati su i iznad rekordne 2019."

>> Evo kakvu nautičku ponudu ima Hrvatska

Ivica i Janica su se družili i fotografirali s posjetiteljima, a o njihovu su boravku na sajmu izvijestili i brojni njemački mediji.

'Hrvatski je štand bio pod pravom opsadom njemačkih obožavatelja koji su strpljivo iščekivali njihov dolazak i početak dijeljenja autograma', stoji u priopćenju HTZ-a.

Sajam 'f.re.e.' je, inače, samo prošle godine posjetilo oko 120.000 posjetitelja, a ove godine na njemu izlaže oko 1.200 izlagača kako bi posjetitelje iz Münchena i šire okolice upoznali s najnovijim turističkim trendovima i motiviralo ih na odabir destinacije za godišnji odmor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene