Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pojedinim dionicama

Zbog bure zabranjen promet za prvu i drugu skupinu vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure Paškim i Krčkim mostom te Jadranskom magistralom između Bakra i Karlobaga zabranjen je promet za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene i za II. skupinu: vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Jak vjetar usporava vožnju autocestom Zagreb-Split između čvora Maslenica i tunela Sveti Rok, te na A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Slavoniji, Gorskom kotaru, Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Kolona vozila na A1 Nesreće i radovi Na autocesti kod Kutine izgorio auto: Ogromne gužve na autocesti A1 prema moru Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni

GP: Pojačan izlaz vozila

Prometovanje za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona zabranjeno je danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1). Zbog biciklističke utrke, vozači se upozoravaju da voze opreznije od 9,30 do 14,30 sati na cesti Ivanić Grad-Popovača-Kutina-Garešnica. Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Pasjak pojačan je izlaz osobnih vozila. Trajekti plove redovito. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene