Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez povika prošetali centrom Zagreba

VIDEO: Održan najkraći i najtiši antivladin prosvjed dosad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon samo sat vremena završio je današnji antivladin prosvjed.

Pročitajte i ovo Napadi na medije - 1 Sjednica Vlade Plenković: "U dogovoru s Milanovićem danas predlažemo novog načelnika Glavnog stožera" Prosvjed na Markovu trgu - 1 23. ožujka Oporba organizira prosvjede u nekoliko gradova: "Nastavljamo borbu"


Video streaming by Ustream

19:55 Prosvjednici su se vratili na Cvjetni trg. Organizator je zahvalio svim sudionicima prosvjeda i najavio nove antivladine prosvjede na Cvjetnom u srijedu i subotu u 19 sati. Najavljen je i braniteljski skup koji bi se trebao održati 15. travnja na Trgu bana Jelačića.

19:50 Prosvjedna povorka šeta Gajevom ulicom i čini se kako se vraćaju na Cvjetni trg.

19:45 Prosvjednici prolaze Berislavićevom i Preradovićevom ulicom. Ušli su u Teslinu ulicu.

19:35 Prosvjedna povorka ušla je u Prašku ulicu i idu prema Zrinjevcu.

19:33 Prosvjednici su na Trgu bana Jelačića. Nitko ne izvikuje nikakve parole. Povorka broji stotinjak prosvjednika.

19:30 Prosvjednici prolaze Ilicom i idu prema Trgu bana Jelačića.

19:25 Prosvjedna povorka krenula je sa Cvjetnog trga. najavili su miran i tih prosvjed po centru.


Video streaming by Ustream

19:23 Prosvjednici optužuju sindikate za izazivanje podjela i ističu da su njihovi prosvjedi izgubili spontanost, već da prosvjednike biraju po podobnosti.

19:20 'Karamarko i Kosor moraju dati ostavku', poručio je Pernar osvrnuvši se na opetovana privođenja od strane policije. Kaže da mnogi žele razjediniti prosvjednike. 'Svi za jednog, jedan za sve', dodao je na kraju govora.

19:15 'Svi su oni ista banda', poručio je Pernar pritom mislivši na HDZ i SDP. Kuda će prosvjedna povorka krenuti, Pernar kažne da ne zna, jer on nije organizator trenutnog prosvjeda.

19:06 Antivladin prosvjed počeo je Pernarovim govorom. Poručio je da su na njegove prosvjede svi dobrodošli, za razliku od sindikalnih. Istaknuo je da će njegova skupina prosvjednika biti odvojena od one pod vodstvom sindikata.

Povorka prosvjednika nezadovoljnih stanjem u državi odnosno Vladom danas će još jednom reći što misli i glasno tražiti prijevremene izbore. Početak prosvjeda je u 19,00 sati, a startna pozicija je na Cvjetnom trgu.

>> Sutra zajedno prosvjeduju 'Facebookovci' i branitelji

Zadnji protuvladin prosvjed u organizaciji sedam sindikata bio je u petak. Prosvjedna povorka obišla je državne institucije i poduzeća  te glasno tražila promjenu vlasti. Prosvjed je bio miran pa policija nikoga nije privela.


Video streaming by Ustream

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene