Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deseci na policiji i Hitnoj

Epilog 'norijade': Maturanti oštetili vlak, buseve i automobile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački maturanti zadnji su dan škole proslavili na tradicionalnoj 'Norijadi', no nije sve prošlo bez incidenata.

Zadnji dan školske godine za maturante obilježen je diljem zemlje, a najveća 'Norijada' održala se već tradicionalno u Zagrebu. Maturanti su se okupili na glavnom gradskom trgu i potom pješice uz pratnju policije krenuli prema Bundeku gdje ih je čekala proslava uz mnoge glazbene izvođače.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta

>> VELIKA FOTOGALERIJA: Norijada u Hrvatskoj

Svakom prolazniku bilo je očito da je i ova 'Norijada' bila zalivena litrama i litrama alkohola, zbog čega je morala intervenirati i policija. Privedeno je 20 osoba, uglavnom zbog remećenja javnog reda i mira te alkoholiziranosti, a jedna je osoba privedena i zbog posjedovanja droge. Trideset osoba zbrinula je hitna pomoć.

Oštećen je jedan vlak (razbijena stakla), dva autobusa i dva osobna automobila. Uglavnom se radi o manjim oštećenjima, priopćeno je iz zagrebačke policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene