Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi na utakmici

Zatvor pa protjerivanje: I šesti Splićanin nagodio se s tužiteljstvom u Beogradu

Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP)
Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP) Foto: Afp
Damir Tovarović, kao i preostalih pet hrvatskih državljanina uhićenih u Srbiji, priznao je krivnju za izazivanje nereda na utakmici Partizan - Crvena zvezda i čeka ga pet mjeseci zatvora.

I Damir Tovarović, jedan od Splićana osumnjičenih za izazivanje nereda na derbiju Partizan - Crvena zvezda, nagodio se s tužiteljstvom u Beogradu, javlja Kurir.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Tomislav Horvatinčić nema uvjetnog otpusta Horvatinčić dobio odbijenicu suda: Ne daju mu da iziđe iz zatvora, odslužio malo više od pola kazne

On je priznao krivnju i čeka ga pet mjeseci zatvora, a nakon što odsluži kaznu, bit će protjeran iz Srbije uz zabranu ulaska od tri godine.

Zatvorsku kaznu služit će u Sremskoj Mitrovici.

Podsjetimo, preostalih pet Splićana također je priznalo krivnju za izazivanje nereda na nogometnoj utakmici 13. prosinca. Osuđeni su na kazne zatvora od četiri do šest mjeseci.

Podsjetimo, zbog tučnjave i nereda na utakmici Partizan - Crvena zvezda 13. prosinca uhićeno je 26 osoba. Među uhićenima bila su i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi. Uhićeni su državljani Hrvatske Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene