447349
447349
447349
447349
447349

Zatečeno 15 ilegalaca na željezničkom kolodvoru u Slavonskome brodu

  • , 21.08.2016., 17:47
  • Autor:
  • komentara

Prometnici sa željezničkog kolodvora u Slavonskom Brodu zatekli su u teretnim vagonima 15 osoba afro-azijskog podrijetla u ilegalnom boravku u Hrvatskoj nakon čega su obavijestili policiju koja u tom slučaju provodi istražne radnje.

 
 
 
 
Kolodvor u Slavonskom Brodu (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Kolodvor u Slavonskom Brodu (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Glasnogovornik brodsko-posavske policije Antun Jakobović potvrdio je Hini da je policija oko 13,30 sati dobila dojavu od dežurnog prometnika sa željezničkog kolodvora u Slavonskom Brodu prema kojoj su prometnici u teretnim vagonima koji su stigli iz Srbije zatekli 15 osoba afro-azijskog podrijetla.

Kod više osoba utvrđena je potreba za liječničkom pomoći koja im je i pružena u slavonskobrodskoj bolnici.

Na bolničkom hitnom prijemu neslužbeno se doznaje kako da nitko od osoba kojima je pružena liječnička pomoć nije životno ugrožen.

Osobe pripadaju različitim nacionalnostima. Istražne radnje i dalje su u tijeku, rekao je Jakobović. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se