Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Franko Vidović

Zastupnik o padu s mopeda: 'Ma kakvih 1,5 promila, nisam se uopće alkotestirao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik Franko Vidović (SDP), na Dan državnosti, oko 18:20 u Šibeniku je pao s mopeda, a sada je ispričao kako se to dogodilo.

Nakon što su medijima počele kolati informacije da je saborski zastupnik Franko Vidović pao pijan s motora, on je ispričao svoju verziju događaja. Alkotest je, kaže, odbio, pa je stoga kaže deplasirano pričati o konkretnom broju promila alkohola u krvi, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Priznaje da je pio jer je slavio Dan državnosti s prijateljima, ali i da je imao pravo odbiti alkotest što je i učinio.
'Bio sam na rivi s prijateljima u jednom kafiću. Krenuo sam doma i taman je počela kiša, pravi prolom oblaka.

'Nisam napravio niti 20 metara kada se ispred mene iznenada zaustavio jedan automobil. Da se ne bih 'zalijepio' u njega stisnuo sam kočnicu i to je bilo dovoljno da motor zapleše na mokrom kolniku', ispričao je.

Peđa Grbin pijan pjevao Thompsona u noćnom klubu pa se pokajao: 'Ja sam pijana budala!'

Pao je s motora, a kako nitko drugi nije ozlijeđen, policija, kaže, nije došla na mjesto nesreće. 'Policajac je došao tek na Hitnu gdje sam otišao zatražiti pomoć zbog ozlijeđenog ramena. I mogu kazati da je policajac koji je došao u bolnicu bio veoma korektan. Super ljubazan je bio i postupak djelatnika na Hitnoj', pojašnjava šibenski saborski zastupnik.

Što se tiče izmjerenih promila alkohola u krvi, tvrdi da je to laž. 'Taj podatak nikako ne odgovara istini! I to iz jednostavnog razloga što se nisam niti alkotestirao. Odbio sam alkotest i to je moje pravo. Ne krijem da sam tog dana i prije nezgode bio u kafiću sa svojim kolegama iz Domovinskog rata. Bio je praznik, slavili smo... Što tajiti, pili smo svašta i sokove, pa i neko žešće piće. Ali, to nije uzrok nezgode. Uostalom, već sam vam ispričao kako je do nje došlo', završio je Franko Vidović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene