Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglašen krivim

Pernar na Facebooku: "Dobio sam dva mjeseca zatvora uvjetno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar objavio je noćas na svom Facebooku kako je osuđen na dva mjeseca zatvora uvjetno na godinu dana, no nije objasnio o kojem se procesu radi.

Ivan Pernar, saborski zastupnik, napisao je na Facebooku da je dobio dva mjeseca zatvora uvjetno na godinu dana te da da se radio o politički motiviranom i montiranom procesu. Detalje će, rekao je, iznijeti idući tjedan na konferenciji za medije.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 7 Prozvana tri političara FOTO U Splitu osvanuli uvredljivi grafiti o Milanoviću i Puljku, brzo su uklonjeni Slika nije dostupna Bivši zastupnik Ivan Pernar saborsku klupu zamijenio - štandom na dubrovačkoj Peskariji: "Trebao sam posao..."

"Dragi prijatelji, dobio sam 2 mjeseca zatvora uvjetno na godinu dana, proces je politički motiviran i montiran, odbacujem optužnicu, presudu i lažne svjedoke. Proglašen sam krivim bez da sam dobio priliku iznijeti svoju obranu.

Lavrentin Berija je radio poštenija suđenja od našeg pravosuđa.

Idući tjedan ću sve objasniti o čemu se radi, sada krećemo puta 10 u borbi protiv kriminalne vlasti", piše u Pernarovoj objavi.

Pernar je za Novu TV potvrdio da je osuđen zbog crtanja grafita u zagrebačkom Jelkovcu, zbog čega mu je Sabor krajem prošle godine ukinuo zastupnički imunitet.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene