458850
458850
458850
458850
458850

ZASTUPNICI OSTALI U MRAKU ''Ja se nadam da je Sabor ipak platio struju''

  • , 30.11.2016., 12:08
  • Autor:
  • komentara

Tijekom današnje sjednice Sabora zastupnici su na kratko ostali u (polu)mraku.

 
 
 
 
Mrak u Saboru (Video: Dnevnik.hr)
Mrak u Saboru (Video: Dnevnik.hr)

Zastupnici u Saboru raspravljaju o paketu poreznih zakona. Posebno slikovit bio je SDP-ov Gordan Maras koji je u Sabor donio ''60 tisuća kuna'' kako bi prikazao svoje viđenje porezne reforme.

To nije bio jedini zanimljivi trenutak današnje sjednice. Tako su zastupnici u jednom trenutku, dok je govorio Branko Hrg, ostali u Mraku.

''Ja se nadam da je Sabor ipak platio struju'', rekao je potpredsjednik Sabora Željko Reiner.

Branko Hrg nije se dao smesti pa je nastavio govoriti, a Reiner se u pozadini zapitao radi li se možda o generatoru. Uskoro se svjetlo vratilo u sabornicu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se