446864
446864
446864
446864
446864

Zaradite trgujući dionicama Ferarija s besplatnih 50€ početnog kapitala

Od veljače ove godine do danas, cijena dionica Ferrarija je porasla 50%, a trenutno se njima trguje po cijeni od malo manje od 48 dolara.

 
 
 
 
(Foto: PR)
(Foto: PR)

Iskoristite priliku i zaradite trgujući cijenom dionica Ferrarija na svjetskoj burzi, s besplatnih 50 eura početnog kapitala.

Besplatnih 50 eura za trgovanje preuzmite ovdje.

Ferrari je postao javna tvrtka na njujorškoj burzi u listopadu 2015. godine, s ciljem prikupljanja 900 milijuna dolara.

Poslje odvajanja od Fiat Chrysler-a, ranije te godine, kompanija je uvećala prodaju vozila i, što je važnije, podigla očekivanja o budućim prodajama. Točnije, na osnovu financijskih izvještaja, tvrka je u prvom kvartalu ove godine uvećala prodaju vozila za 15%, od čega je u Kini, neočekivano, prodaja porasla za 16%. Najzaslužniji za ovaj rast jesu osmocilindrični modeli, od kojih se ističu sportski modeli 488 GTB i 488 Spider, kao i model Ferrari California, svi u cjenovnom rasponu od 200.000 do 300.000 američkih dolara.

S tim u vezi, početno očekivanje o prodaji 7900 vozila je promijenjeno, pa se sada očekuje prodaja više od 8000 vozila u 2016. godini. Povrh toga, u skladu sa skromnim predviđanjima same kompanije, Ferrari NV očekuje porast isporuke do 9000 vozila, do kraja 2019. godine.
Usprkos većoj potražnji, tvrtka ne odustaje od svoje poslovne filozofije koja favorizira luksuz, visoku kvalitetu izrade i prosječnu cijenu vozila od iznad 190.000 dolara, na uštrb povećanja obrta i snižavanja cijena.

Ove godine se očekuje 3 milijarde eura poslovnih prihoda, što je više od inicijalno očekivanih 2,9 milijarde eura, kako navodi izvor Bloomberga. Također, ljubitelji Ferrarija, krajem ove godine ili početkom sljedeće, s nestrpljenjem očekuju novi model - Ferrari F12 Berlinetta, s početnom cijenom od 400.000 dolara.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se