Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Put za nigdje

Zar je ovo put za plažu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbitniji dio puta, onaj koji zapravo vodi prema plaži i zbog kojeg se inicijalno i krenulo u čitavu avanturu izgradnje istog tog puta, nije napravljen.

U općini je Seget, taman pred izbore, osvanuo novi put. Put za plažu, kako mišljahu stanovnici. Međutim, započet je i nakon pola izlivenog asfalta, put je - završen.

Pročitajte i ovo Plaža Prijeti im zatvor Nova uhićenja na hrvatskim plažama: Dvojica stranaca snimala nagu djecu Uhićen pedofil u Crkvenici - 6 uhićen još jedan pedofil Kamere skrivaju u ručne satove, termos-boce, kemijske olovke i prijenosne hladnjake: Stručnjakinja savjetuje kako zaštititi djecu

Najbitniji dio puta, onaj koji zapravo vodi prema plaži i zbog kojeg se inicijalno i krenulo u čitavu avanturu izgradnje istog tog puta, nije napravljen. Ostala je makadamska nizbrdica na kojoj bi i divokoze dobro razmislile kako se spustiti do plaže i ostati čitave.

U Seget Vranjici, prema popisu stanovništa iz 2011. godine, živi 1009 stanovnika. Obzirom da je to mjesto čija je glavna privredna grana turizam i čiji se broj stanovnika u ljetnim mjesecima višestruko poveća, doista nije jasan ovaj potez lokalne vlasti.

Hoće li se izgradnja naizgled završenog puta i nastaviti, nije poznato.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene