Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK UPOZORAVA

Zapalio se automobil: Zatvoren tunel Sveti Rok, gužve i na Karlovačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 je od 12:55 sati zatvoren tunel Sveti Rok u oba smjera, zbog požara na vozilu, pa HAK moli vozače za strpljenje. Iz PU zadarske, međutim, kažu da je bila zatvorena samo jedna cijev tunela, ona u smjeru sjevera te da je u međuvremenu vozilo uklonjeno, a tunel otvoren za promet.

"Promet je bio obustavljen u smjeru sjevera jer se zapalio ili zadimio jedan automobil. Službe su ga brzo izvukle iz tunela i ta je cijev opet puštena u promet", rekli su nam u PU zadarskoj, dodajući da se zbog nesreće stvorila kolona duga nekoliko kilometara pred tunelom u smjeru sjevera. Policija nema informacija o tome je li u nesreći bilo ozlijeđenih osoba. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Gužva na zagrebačkoj obilaznici zbog nesreće - 3 Kod čvora Zagreb istok Velika gužva na zagrebačkoj obilaznici: Zbog dviju nesreća vozi se u koloni

Iz HAK-a javljaju da se zbog prekida prometa između tunela Čelinka i Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se u koloni dugoj oko 6 kilometara, a u smjeru mora kod tunela Sveti Rok kolona je duga oko 3 kilometra.

Kod naplatnih postaja Lučko (A1) u smjeru Zagreba kolona je duga oko 3 kilometra. Između čvorova Donja Zdenčina i Lučko u smjeru Zagreba vozi se usporeno zbog prometne nezgode.

Kod naplatnih postaja Dugopolje u smjeru mora kolona je duga oko kilometar i pol.

Na Istarskom ipsilonu se zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila kolona duga oko 4 kilometra koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.

Kod tunela Učka u smjeru Rijeke kolona je duga oko 3 kilometra, dok je kod čvora Matulji u smjeru Rijeke kolona duga oko 2 kilometra, a u smjeru Istre oko kilometar.

Prekinut je promet na državnoj cesti DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, zbog požara.

Promet je srednje gust do povremeno pojačan na cestama u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, kao i u priobalju pa HAK savjetuje vozačima da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj pješaka hodočasnika pa ostale sudionike u prometu poziva na pojačan oprez.

Jak vjetar puše na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići, vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. (S.Ve./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene