Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obnova mreže

Zapadni dio Zagreba u travnju povremeno bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici zapadnog dijela Zagreba u travnju povremeno neće imati struje zbog nastavka radova na obnovi elektroenergetske mreže, izvijestila je danas Elektra Zagreb.

Povremeni prekidi isporuke struje odnose se na stanovnike naselja Jaruna, Vrbana, Staglišća, Prečkog, Španskog, Rudeša, Stenjevca, Malešnice i Oranica.Radovi će trajati od 4. do 29. travnja, no prekinut će se u uskršnjem tjednu od 18. do 25. travnja.

Svakoga dana isključivat će se pojedini dijelovi mreže, a javnost će se o točnom popisu ulica pravovremeno informirati putem medija, web stranice HEP-a, te pisanim obavijestima na većim stambenim zgradama, kažu u Elektri Zagreb.Tvrde da će se radovima značajno poboljšati kvaliteta isporuke struje, a posebice smanjiti broj kratkotrajnih prekida te mole potrošače za strpljenje i razumijevanje.

Pročitajte i ovo Djeca u OŠ Ivanja Reka nastavu su slušala u dekama kvar na sustavu FOTO/VIDEO Skandal u Zagrebu! Djeca se zbog "slabe struje" smrzavala u učionicama, a djelatnik punio Mercedes. Imamo odgovor ravnateljice Slika nije dostupna Kaos u Zagrebu: Pola grada ostalo bez struje

Mirela Klanac, glasnogovornica HEP-a, nije u ovom trenutku mogla pobliže precizirati kada određeni kvartovi zapadnog Zagreba neće imati električnu energiju niti koliko će ti prekidi trajati. 'Kada se sve točno definira, građani će biti pravovremeno obaviješteni', rekla je. (HIna/Mi. Dr.)



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene