Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

"Zajedno smo ljepši, bolji, jači"

Zagrepčanke i dečki 4. lipnja ponovno u Lisinskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Zajedno smo ljepši, bolji, jači" naziv je koncerta Plesnog zbora Zagrepčanke i dečki, koji će se održati u KD Vatroslava Lisinskog 4. lipnja 2016. u 11 sati.

Poznati zagrebački dječji zbor već tradicionalno završava svoju radnu godinu predstavljanjem novih pjesama, na radost brojnih mališana diljem Lijepe naše. S vjerom u bolju budućnost, znanje i napredak, više od stotinu talentiranih predškolaraca i školaraca pjesmom i stihom podsjetit će i male i velike na važnost učenja, zajedništva i dijeljenja, simpatično kako samo oni to znaju.

Pročitajte i ovo Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa" Anja Franić, Ivica Vidak i reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus USUSRET KONCERTU ŽELIM ŽIVOT Njegove matične stanice spasile su život, a ona je dva puta pobijedila leukemiju: "Mogu ponovno sanjati svoje snove i ostvariti ih"

Ovoga puta Zagrepčankama i dečkima pridružit će se na sceni Zbor OŠ Medvedgrad, a gosti su, uz tradicionalno Dječji zagrebački gitarski orkestar, još Lucija Lučić i Alen Đuras. Tematski različite, nove pjesme pjevaju o univerzalnim ljudskim vrijednostima (Nasilje nije hrabrost, Krenuli su ljudi..., Anđeo budi...) i ljubavi prema domovini (Zagrlimo Hrvatsku, Mi volimo branitelje – u suradnji s Udrugom branitelja 145. brigade HV-a), a najmlađe će sigurno razveseliti tzv. pjesme-igre, uglazbljene stare tradicionalne dječje igre poput Školice, Lanca probijanca i Hulahopa.

Pjesma Dan otvorenih srca, u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina, poziva nas da otvorimo srca i stanemo jedni uz druge onda kada je najteže. Vjerne gledatelje Dječje TV i njezine top-liste mališani će podsjetiti na svoje velike hitove poput Mama i tata - to su cvijeta dva, Baba roga, Tri praščića i drugih.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti OVDJE.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene