458777
458777
458777
458777
458777

APEL ZA POMOĆ Zagrepčanin izgubio torbicu s uređajem koji mu je neophodan za život

  • , 29.11.2016., 17:18
  • Autor:
  • komentara

Zagrepčanin Goran Jurić preko Facebooka traži izgubljenu torbicu u kojoj je bio uređaj koji mu regulira rad srca.

 
 
 
 
Goran Jurić (Foto: Facebook)
Goran Jurić (Foto: Facebook)
Goranov apel za pomoć (Screenshot: Facebook)

Goran Jurić je u ponedjeljak na Malešnici izgubio torbicu u kojoj je, među ostalim, i uređaj koji mu regulira rad srca i koji uz njega mora biti 24 sata.

Pomoć je zatražio na Facebook sranici Zakaj volim Špansko, apelirajući na sve da mu pomognu pronaći neophodan mu uređaj. "Nadam se da još ima dobrih ljudi i vama se unaprijed zahvaljujem"; poručuje Jurić. 

Ukoliko ste pronašli torbicu možete ga nazvati na broj 099 8470 558.

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se