Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca će čak graditi vjetrenjače

Zagrebački ZOO objavljuje program za osnovnoškolce - Eko akademija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Program o učenju o zaštiti prirode održavati će se tijekom uskrsnih praznika.

Zagrebački zoološki vrt objavio kako upisi u Eko akademiju počinju u srijedu, 7. ožujka. Program je to za učenike od 2. do 6. razreda čiji je cilj osvijestiti najmlađe o potrebi zaštite prirode. Održavati će se svakodnevno od 31. ožujka do 6. travnja.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi

Kroz šestosatni program djeca će moći kroz igre, istraživanja, radionice i druženje sa životinjama učiti kako se sama mogu brinuti o okolišu te se pritom upoznati s pojmovima iz ekologije poput biološke raznolikosti, održivog razvoja i ugroženosti životinja.

U sklopu programa djeca bi trebala raditi čak i na izgradnji vjetrenjače koja proizvodi dovoljno električne energije za napajanje led lampice, te upoznati mungose i crvenouhe kornjače kao invazivne vrste.

Roditelji od ove srijede mogu prijaviti djecu za pohađanje akademije radnim danom od 8 do 16 sati na broj telefona 01/2302-198 ili elektroničkom poštom na edukacija@zoo.hr. Cijena sudjelovanja u programu je 70 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene