Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapeli u Mađarskoj

Zagrebački učenici krenuli prema Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri autobusa učenika drugih razreda Hotelijersko turističke škole iz Zagreba 'zapela' su jučer u koloni u Mađarskoj koja se stvorila zbog teške prometne nesreće, nakon čega su učenici zbrinuti, a za Zagreb su krenuli nešto iza 20 sati.

Prometnice su bile zatvorene zbog lančanog sudara u kojem je sudjelovalo više desetaka vozila, a hrvatsko Ministarsvo vanjskih i europskih poslova izvijestilo je ranije da su djeca dobro i da bi uskoro trebali krenuti prema Zagrebu. Autobusi su iz Zagreba na jednodnevnu terensku nastavu krenuli jučer rano ujutro i trebali su se vratiti u Zagreb kasno sinoć.

>> Zagrebački učenici noć proveli u autobusu na mađarskoj autocesti

Većina učenika bila je smještena u školi u Szekesfehervaru, a dio na Shellovoj benzinskoj pumpi na ulazu u isti grad. Ravnateljica Hotelijersko-turističke škole Marija Rašan Križanac kazala je kako su svi učenici zbrinuti i nahranjeni te da su opušteni i zadovoljni.

'Djeca su dobro i trebali bi uskoro krenuti prema Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

Ministarstvo, odnosno Veleposlanstvo RH u Budimpešti je reagiralo čim su dobili informaciju da učenici zagrebačke Hotelijersko turističke škole, koji su jučer boravili na terenskoj nastavi u Budimpešti, ne mogu nastaviti putovanje autobusima zbog vremenskih nepogoda. Veleposlanstvo RH odmah je stupilo u kontakt s nadležnim (mađarskim) službama i djecom iz autobusa', izvijestilo je danas Ministarsvo vanjskih i europskih poslova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene