Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sezonci?

Zagrebački holding otpustio 568 djelatnika pa ih ponovno zaposlio?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekog vremena Zagrebački Holding je otpustio 568 radnika koje kasnije, posredovanjem agencije za zapošljavanje ponovno zaposlio.

Iz ureda za odnose s javnošću Zagrebačkog holdinga doznaje se kako je u tijeku restrukturiranje tvrtke te da je na snazi zabrana zapošljavanja. I doista, Holding se pohvalio smanjenjem broja zaposlenih za 1507.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trebamo brzo rješenje Nižemo turističke rekorde, ali neizvjesno je hoćemo li imati dovoljno sezonaca Slika nije dostupna Lov na sezonce OTVARAJU SE TISUĆE NOVIH RADNIH MJESTA Doznajte gdje ima najviše poslova i koja zanimanja se traže?

Ipak, posredstvom agencija za zapošljavanje Adria zaposlenici d.o.o. Zagrebački holding angažirao je 568 radnika s kojima je ranije raskinuo ugovor o suradnji, piše Jutarnji list.

Rupa bez dna: ZET godišnje treba 1,5 milijardu kuna a zaradi 300 milijuna!

Provizija tvrtki Adria zaposlenici d.o.o. isplaćena je u iznosu 574.800 kuna što znači da je iznos provizije 1,9 posto od vrijednosti ukupnog ugovora, koji je tijekom 2013. iznosio 30,8 milijuna kuna, no, ove godine je raspisan novi natječaj na period od dvije godine, za razliku od prošlog koji je bio na godinu dana, vrijedan čak 112,8 milijuna kuna.

Iz Holdinga kažu kako se radi većinom o sezoncima, od kojih će dio posao obavljati na moru u Holdingovim odmaralištima, a ne o radnicima koji će biti zaposleni za stalno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene