Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crvena zona

Zagrebački holding: Od danas naplata parkiranja u Martićevoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački holding-podružnica Zagrebparking od danas, 16. svibnja, uveo je u režim javne naplate javnoparkirališnu površinu u Martićevoj ulici, na potezu od Derenčinove do Šubićeve ulice

Ta će parkirališna mjesta, njih ukupno 66, biti dio I. parkirališne zone - crvena zona, izvijestio je danas Zagrebački holding.

Također najavljuje da će naplata parkiranja u Sopotu na lokaciji Turinina, s jugoistočne strane zgrade Porezne uprave, započeti u ponedjeljak, 21. svibnja, a u režim naplate ući će 221 parkirališno mjesto. To će parkiralište biti dio II. parkirališne zone - žuta zona.

Nova parkirališna mjesta uvode se temeljem rješenja gradskog ureda nadležnog za poslove prometa, a u svrhu poboljšanja prometne situacije, navodi na svojoj internetskoj stranici Zagrebački holding. (Hina)

Pročitajte i ovo Holding - 1 Nema pomaka Sindikat prijeti štrajkom u Zagrebačkom holdingu: Nakon četiri mjeseca pregovaranja i mirenja Ilustracija Nedostaje radnika Ova gradska firma traži brojne radnike: Pogledajte plaće koje nude

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene