Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže novi snijeg

Zagrebačka zimska služba spremna za nove oborine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se građani u nekim dijelovima Zagreba još uvijek bore da oslobode prilaze kućama i nogostupe od snijega koji nas je okovao prošlog vikenda, već krajem današnjeg dana spremaju se nove snježne oborine.

A spremni su i u Zagrebačkim cestama te poručuju 'dižemo stupanj pripravnosti Zimske službe'.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Snijeg na Sljemenu stiglo najavljeno zahladnjenje Na Sljemenu pao prvi ovosezonski snijeg!

'Danas se sve baze zimske službe nadopunjavaju vrećama soli te i dalje po pozivima građana čistimo uglavnom brdske dijelove grada. Stiže nam i dodatnih 3500 tona tako da ćemo ukupno raspolagati s približno 8500 tona. I dalje je sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo u stanju pripravnosti. Trenutačno je na snazi I. stupanj pripravnosti, dok već u večernjim satima prelazimo na III. stupanj kako bismo spremni dočekali snježne padaline koje se očekuju u petak i subotu', približio je spremnost Zimske službe Vlado Suša, v.d. glasnogovornika Zagrebačkih cesta.

Prema današnjoj prognozi, još će koji sat potrajati sunčano razdoblje, a prema večeri doći će ponovno do porasta naoblake. U noći je moguć mjestimičan slab snijeg.

Najniža temperatura zraka kretat će se od -14 do -11, a najviša dnevna između -9 i -7°C. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene