Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smješten u bolnicu

Zagreb: Zbog reaktiviranja klizišta u Kestenovcu, evakuiran stariji stanar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog reaktiviranja klizišta u sjeverozapadnom dijelu Zagrebu, iz kuće u Ulici Kestenovac 9 iseljen je stariji stanar slabijeg zdravstvenog stanja te je privremeno smješten u Kliničku bolnicu "Sveti Duh".

Iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim istuacijama izvijestili su da je stariji sugrađanin zbrinut iz sigurnosnih razloga budući da je kuća u Kestenovcu procijenjena kao neprimjerena za stanovanje jer joj je narušena statika.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Prije 10-ak dana, kad su se zbog klizišta koje su aktivirale obilne kiše, stariji sugrađanin već je bio iseljen iz kuće i smješten kod rodbine, no, u međuvremenu se svojevoljno vratio kući.

Osim Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, u toj akciji pomogli su iz nadležnih gradskih ureda: za prostorno uređenje, za zdravstvo i ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te iz Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i KB "Sveti Duh". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene