Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DELOŽACIJA U ZAGREBU

Policija 'čupala' ljude, razvalili vrata; 'Gospodo, jesu li ovo vreće kupusa?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna bankarska deložacija dogodila se u utorak ujutro a na red za deložaciju došla je bivša jugoslavenska rukometna reprezentativka Jadranka Jež.

12:35 - 'Zbog snimanja deložacije policija me danas pokušala uhititi dva puta', napisao je u objavi na Facebooku Ivan Pernar te dodao kako su na njega krenula trojica policajaca kojima je pobjegao skočivši na susjedni balkon. 

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva"

'Obitelj me srdačno primila i s nelagodom gleda na sve što se događa. Potom sam otišao na prozor zgrade prema uličnoj strani, snimio par kadrova, povikao otpor i digao ruku u simbolu V (pobjede), te se vratio u stan. U tom trenutku poslali su policiju i u susjednu zgradu da me uhite, te dežuraju pred vratima stana, vjerojatno čekajući trenutak kada ću izaći da me uhite', napisao je Pernar te pozvao sve da pomognu aktivistima u njihovoj borbi protiv represije i cenzure.

12:00 - Uoči deložacije Jadranka Jež koju se deložira zbog toga što je jamac tvrtci koja nije bila u mogućnosti vratiti kredit poslala je poruku.

 

 

Poslušajte poruku (apel biračima) žrtve Kreditna banka Zagreb uoči izbacivanja iz doma.

Posted by Živi zid on 6. listopad 2015

 

11:34 - 'Ministri Lalovac i Ostojić, sramotan je način na koji se vi kao ministri i vaša vlada odnosite prema dužnicima', uz video su napisali na Facebooku Živog zida.

 

Ministri Lalovac i Ostojić, sramotan je način na koji se vi kao ministri i vaša vlada odnosite prema dužnicima.

Posted by Živi zid on 6. listopad 2015

11:22 - 'Gospodo, jesu li ovo vreće kupusa? Zašto tretirate ljude k'o vreće kupusa. Ministar Ostojić je rekao da nećete tretirati ljude kao vreće kupusa. Zašto koristiti dvostruke kriterije? Sanadera puštate na slobodu, a ovako se odnosite prema vlastitim građanima', dio je Pernarovog obraćanja policiji.

 

Deložacija u režiji Ranka Ostojića!

Posted by Živi zid on 6. listopad 2015

11:00 - Policija je razvalila vrata kako bi ušla u stan.  Čulo se skandiranje "Lalovac javi se!" tijekom 'čupanja ljudi' od strane policije po nalogu Kreditna banka Zagreb, stoji na Facebooku Živog zida.

 

Skandiranje "Lalovac javi se!" tijekom čupanja ljudi od strane policije po nalogu Kreditna banka Zagreb.

Posted by Živi zid on 6. listopad 2015

10:00 - Policija je opkolila zgradu u ulici Bernarda Vukasa na zagrebačkom Jarunu. Deložacija je zakazana po nalogu Kreditne banke jer tvrtka kojoj je Jadranka Jež bila jamac nije bila u mogućnosti vratiti kredit.

Pred stan Jadranke Jež, u pratnji policije, stigla je i predstavnica Kreditne banke Zagreb.

 

Dolazak predstavnice Kreditna banka Zagreb u deložaciju Jadranke Jež u ulici Bernarda Vukasa 7.

Posted by Živi zid on 6. listopad 2015

DELOŽIRAN I NA ULICI Ostao i bez krova nad glavom, uhićen Sinčić i 8 aktivista Živog zida

Pripadnici udruge Živi zid od sinoć se nalaze ispred stana bivše reprezentativke, a kako stoji u objavi na Facebook stranici Udruge prilaz zgradi je blokiran, a 'oko zgrade su četiri marice, pored toga još sedam vozila, od kojih je pet interventnih'.

Policijske marice u ulici Bernarda Vukasa na zagrebačkom Jarunu uoči deložacije zakazane za 10 sati.

Posted by Živi zid Zagreb on 6. listopad 2015

 

Čekamo jutro. Sve nas je više i više.

Posted by Živi zid on 5. listopad 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene