Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zapošljavanja

U Gradu ima mjesta za 19 novih djelatnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U deset gradskih upravnih tijela u samo dva mjeseca, tijekom rujna i listopada, otvorila se potreba za prijam točno 19 novih djelatnika za koje su raspisani natječaji.

Dok je gradonačelnik Milan Bandić više od pola godine neprestano ponavljao kako nema zapošljavanja, a natječaji se raspisivali, novih otvorenih natječaja nema od sredine listopada.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Iz Grada pak poručuju kako se nova radna mjesta isključivo otvaraju po potrebi određenog ureda, a ne iz bilo kojih drugih razloga.

'Natječaji za prijam u službu u upravna tijela Grada Zagreba objavljuju se na temelju iskazanih potreba gradskih upravnih tijela koje su usklađene s Planom prijma u službu.
Tako je tijekom rujna objavljeno devet natječaja temeljem kojih se planira primiti 16 izvršitelja, dok su tijekom listopada objavljena dva natječaja temeljem kojih se planira primiti tri izvršitelja', poručili su iz Grada Zagreba.

Pripravnici više neće raditi za 1600 kuna! Dobivat će više

I dok je u tijeku obrada kandidata za popunjavanje 19 mjesta, potreba za novozaposlenim iskazala se, među ostalim, u Gradskom uredu za financije, uredu za zdravstvo, uredu za obrazovanje, uredu za programe i projekte Europske unije, Službi za mjesnu samoupravu, ali i u Stručnoj službi gradonačelnika kao i u Uredu gradonačelnika.

Baš je u tome uredu u rujnu iskazana potreba za zapošljavanjem na neodređeno vrijeme dvaju zaštitara koji će raditi u Unutarnjoj čuvarskoj službi Odjela za poslove zaštite, a prije prijma očekuje ih i testiranje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene