Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Crna statistika

Zagreb: Tijekom vikenda zabilježeno gotovo 900 prekršaja; uhićen vozač s tri promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka prometna policija je u sklopu vikend akcije protiv alkohola, droge i brzine zabilježila 873 prometna prekršaja, od kojih su većinu počinili pijani vozači među kojima je rekorder imao više od tri promila.

Policajci su na mjestu prekršaja oduzeli 147 vozačkih dozvola, dok su iz prometa isključena 162 vozača. Kod 24 vozača utvrđeno je više od od 1,5 promila alkohola ili su pak odbili alkotestiranje.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Tijekom akcije zabilježeno je 13 vozačica koje su vozile pod utjecajem alkohola.

Od četiri osobe koje su testirane na droge, kod jedne osobe utvrđena je prisutnost droga dok je jedna osoba odbila testiranje.

Najviša koncentracija alkohola izmjerena je u nedjelju u Kloštar Ivaniću 60-godišnjem vozaču koji je automobil zagrebačkih oznaka vozio s 3,04 promila zbog čega je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, nakon čega je uhićen i predan nadležnom sudu.

Najviša koncentracija alkohola kod vozačica izmjerena je u subotu u Zagrebu 27-godišnjakinji koja je vozila automobil imotskih registracija s 1,41 promila pa je isključena iz prometa te joj je određena mjera oduzimanje vozačke dozvole. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene