Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi do 16 sati

Zagreb: Pukao magistralni cjevovod, prometni kolaps

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas oko 16 sati očekuje se dovršetak radova na sanaciji magistralnog cjevovoda koji je puknuo jutros oko 4,45 sati u ulici grada Vukovara 68 te uzrokovao teškoće u prometu, javio je danas Zagrebački Holding.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Gužva u Zagrebu Stali tramvaji Nestalo struje u Savskoj, nastao prometni kaos

Cestovni promet uspostavljen je u smjeru zapada a tramvajski u oba smera, dok se promet u smjeru istoka i dalje preusmjerava prema ulici I. Lučića. Rukovoditelj službe održavanja i izgradnje vodoopskrbne mreže Miroslav Jarak kazao je kako traju radovi na saniranju cjevovoda, napomenuvši da je došlo do velikog izljeva vode na raskrižju Ulice grada Vukovara i Ivana Lučića.

Prema informacijama Policijske uprave zagrebačke voda iz cijevi jutros je izbacila iz tračnica kola tramvaja koja su ostala stajati izvan pruge s tri putnika, od kojih nitko nije ozlijeđen. Na mjesto događaja došla je i dizalica ZET-a radi dizanja tramvaja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene