Obavijesti Video Pretražite Navigacija
posljednji dani

Zbog norijade će privremeno biti obustavljen promet: Pogledajte koje ulice je bolje izbjegavati

Norijada u Zagrebu
Norijada u Zagrebu Foto: Marko Todorov/Cropix
Grad Zagreb poziva maturante da se u petak, 26. svibnja, okupe na Dan maturanata (norijadi) na proslavi u parku Bundek, gdje će biti organiziran glazbeno-scenski program, a za maturante koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića bit će organizirana povorka.

Grad Zagreb pozvao je sve maturante da se okupe na središnjem mjestu proslave u parku Bundek, gdje će biti organiziran prigodni glazbeno-scenski program od 13 do 20 sati, priopćeno je iz Grada u utorak.

Voditelj programa je animator Marko Petar Orešković, a u glazbenom programu sudjelovat će Zembo Latifa, DJ Danijel Turk, band Kings, Jakša Jordes & DJ Robbie, Turk The DJ i DJ Vermont.

Pročitajte i ovo Lina Dollar i otac dječaka koji je napao učiteljicu Intervenirala i policija Otac dječaka koji je napao učiteljicu za Dnevnik Nove TV: "Ima PTSP. Tražio sam pomoć škole, nisu se trudili..."

Za dio maturanata koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića bit će organizirana povorka do Bundeka, koja kreće u 12 sati, u pratnji nadležnih službi.

Na Bundeku će dežurati zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

Pročitajte i ovo Potresni prizori iz Beograda OŠ Vladislava Ribnikara Oglasilo se zvono: Prvi put nakon stravičnog masakra učenici došli na nastavu u beogradsku školu

Zbog prolaska maturanata bit će privremeno obustavljen promet na pravcu: Trg bana Jelačića - Praška - Zrinjevac - Strossmayerov trg - Tomislavov trg - Mihanovićeva - Miramarska - Vukovarska - Hrvatske bratske zajednice (Most Slobode) - Damira Tomljanovića Gavrana - Bundek.

Povorku će pratiti ekipa hitne pomoći, prometna policija i zaštitari.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene