Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čitatelj Dnevnik.hr prijavio

Zagreb: Krađa papira isplativija od sakupljanja boca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakciju Dnevnik.hr stiglo je pismo građana koji upozorava na učestale krađe papira zbog kojih Gradska Čistoća u Zagrebu gubi milijune kuna.

Naš čitatelj svjedočio je krađi papira iz kontejnera na zagrebačkoj Savici te sve fotografirao. Tvrdi kako dvoje muškaraca nagnu kontejner te kada isprazne papire, vrate ga na staro mjesto pa djelatnici Čistoće ne znaju da je pokraden. 

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

'Prvi sam put samo prošao i pomislio kako to nije moja briga. No jutros sam se zapitao, što će se desiti ako svi tako budemo okretali glavu od kriminala i nadali se da će netko drugi preuzeti odgovornost', kaže čitatelj. 'Pomozite da učinimo ovaj grad boljim, ljepšim i sigurnijim mjestom za život', dodao je.

Vaše fotografije, video snimke ili dojave o događajima i dalje nam šaljite na e-mail adresu moj.report@novatv.hr ili nam stavite na našu Facebook stranicu.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene