Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradi se zečji nasip

Zagreb: Izlio se potok i poplavio desetak garaža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog obilne kiše koja je padala u Zagrebu večeras se iza stambenih zgrada u ulici Stjepana Ljubića izlio potok koji je poplavio desetak garaža, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ako imate snimke nevremena šaljite nam ih na moj.report@novatv.hr. Pritom vodite računa da sebe ne izlažete opasnosti!

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Jarun najveća zona bez automobila - 2 Zabrana Na Jarun se više ne smije automobilom, pročelnik Pavuna otkrio kako će Zagrepčani sada do rekreacije i roštilja: "Idealno bi bilo..."

Vodu ispumpavaju pripadnici DVD-a Prečko uz pomoć Javne vatrogasne postrojbe i Vodoprivrede. Ispumpavanjem vode želi se rasteretiti potoke Vrapčak i Črnomerec čiji su tokovi zaustavljeni zbog obilnih oborina i lišća koje je začepilo kanalizacijske šahtove.

>> Bura puhala i do 235, olujni sjeverac 95 km/h: Na muškarca palo stablo i ubilo ga!

>> FOTO Zagreb: Pogledajte kako je izgledao vrh vodenog vala Save

>> NEVRIJEME U HRVATSKOJ

Radi sigurnosti je isključena rasvjeta za manji dio ulice Stjepana Ljubića. Vodoprivreda postavlja zečje nasipe kod naselja Gredice kako voda ne bi prodrla do obližnje trafostanice.

Na mjesto događaja izašli su službenici Ureda, a policija osigurava teren. Najveću štetu pretrpjet će vlasnici automobila koji ih nisu uspjeli na vrijeme skloniti iz garaža do kojih je stigla voda. Kako kiša ne prestaje padati, vatrogasci će do jutra ispumpavati vodu. (D.Š./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene