Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživanje na Suncu

Sunčanu subotu zamijenit će iznimno hladna nedjelja, pročitajte prognozu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su građani Hrvatske uživali na subotnjem suncu, u nedjelju ih očekuje zahlađenje.

Brojni zagrepčani iskoristili su sunčan dan kako bi uživali u šetnji, rekreaciji ili zabavi na snijegu.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Ilustracija Nacionalno istraživanje Pedijatri upozoravaju na jedan potez koji roditelji rade: "To nije preventivni lijek"

Subotnji dan  protekao je bez oborina uz djelomično razvedravanje, a slična prognoza očekuje nas i u nedjelju kada će vrijeme biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljma, te uglavnom bez oborina, javlja DHMZ.

Iako je subotnja temperatura zraka u Zagrebu iznosila topla 3 stupnja,  u nedjelju će temperatura biti znatno niža, ujutro će ići i do -10 stupnjeva.

Bandić: Ako ne počistite snijeg ispred svojih zgrada dobit ćete račun!

Hrvatsku u nedjelju očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima te uglavnom bez oborina. Ponegdje u unutrašnjosti može pasti još snijega dok Jadran očekuje najsunčanije vrijeme.

U unutrašnjosti će i dalje biti vrlo hladno s najnižom jutarnjom temperaturom zraka od -11 do -6 °C i dnevnom od od -7 do -2, dok će Jadran btii nešto topliji s s jutarnjom temperaturom između -2 do 3 i dnevnom čak do 10 stupnjeva.

Slab snijeg pada u Slavoniji, a na pojedinim cestama kroz Liku i Gorski kotar još mjestimice ima ugaženog ili razmočenog snijega te nanosa, pa se vozi samo sa zimskom opremom, javljaju iz HAK-a.

Zbog olujne i orkanske bure na obali je i dalje otežan cestovni i trajektni promet, a autocesta A1 na predjelu između Sv. Roka i Posedarja još uvijek je zatvorena za sav promet.

Šaljite nam vaše fotografije uživanja na snijegu na moj.report@novatv.hr

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene