Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagorski gerila marketing

Patkom o kupnji skupog vozila privlače medije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred krize, krapinsko zagorski župan hoće novu luksuznu Škodu od gotovo pola milijuna kuna. Nakon tjedan dana javne sablazni, danas se ispostavilo da hoće nešto sasvim drugo.

Zagorski župan daje oglas u narodnim novinama da kupuje novi službeni automobil vrijedan 400 000 kuna, a zbog iznimnog interesa javnosti i medija saziva konferenciju. 'Pronašli leš bez glave ruku i nogu, skandal na Zrinjevcu, neispravni kanaderi, tajni izvještaji, 40 posto Hrvatica ne koristi kontracepciju, radi se dakle dame i gospodo o gerila marketingu. Mi smo iskoristili jednu informaciju, koju smo plasirali medije, da krapinsko-zagorski župan nabavlja automobil i znali da ćemo time u ovo recesijsko vrijeme, dobiti dovoljno feedbacka, da se probijemo na nacionalne medije, a to smo iskoristili da danas prezentiramo brand strategiju ove županije, koja se zove 'Bajka na dlanu'', objasnio je Siniša Hajdaš Dončić, krapinsko-zagorski župan.

Pročitajte i ovo Zapalio se autobus Sveti Križ Začretje Užas na autocesti A2: Zapalio se autobus, putnici evakuirani Ilustracija ''Bestidno trošenje novca'' VIDEO Ministarstvo turizma postalo predmet ismijavanja: Pozvali ljude da posjete krivu zemlju

Dodao je i kako je javnost već očito otupila na dobre vijesti pa da su u županiji zbog toga morali pribjeći ovim, pomalo nesvakidašnjim metodama promocije. Toliko nesvakidašnji da novinari nisu shvatili gdje je sad nestao automobil. Ono što Krapina zapravo promovira jest svoju štruklu, pračovjeka, dvorce i toplice. 'Svi znate za zagorski kiseliš i zagorske pijance, međutim jako malo ljudi zna da taj kiseliš više nije kiseliš, da je to fama od prije 100 i više godina mi smo imali kiseliš, kad drugi nisu imali vina, danas drugi imaju kiseliš, a mi imamo vrhunska vina, i to moramo prezentirati ljudima koji o tome nemaju pojma', zaključio je Krešimir Končevski, savjetnik za turizam i promociju Zagorja. Dakle, preporuka, svi k zagorcima, jer zaista ne znate što vas tamo čeka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene