Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Radnička borba protiv saborskih zastupnika

'Zadnji zločinački potezi samo su nastavak služenja vladajućoj klasi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se u Hrvatskom saboru vodila žustra rasprava o suzbijanju droga, skupina koja se naziva 'Radnička borba' zastupnike je zasula letcima s natpisom - dolje s političkom elitom.

Pod motom 'dolje s političkom elitom' skupina se u svom letku obrušila na politiku parlamentarnih stranaka za koju tvrde da je bila vođena u interesu krupnog kapitala, a protiv svih radnika, studenata, nezaposlenih i umirovljenika, prenosi Večernji.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bozanić o dijeljenju letaka: 'To nije nikakva akcija, to je samo informiranje vjernika' Slika nije dostupna Sve zbog letaka Sjeverna Koreja zaprijetila Južnoj: 'Zbog bacanja letaka pokrenut ćemo nemilosrdan vojni udar'

'Vi ste direktno krivi za uništavanje na tisuće radnih mjesta i na tisuće života. To vam se neće zaboraviti. Zadnji zločinački potezi, pripremanje konačne likvidacije brodogradnje, uvođenje Kriznog poreza, proturadnički Zakon o radu, potpuno ignoriranje studentskih zahtjeva za besplatnim školstvom... samo su nastavak vašeg služenja vladajućoj klasi', piše u letku. Poručili su im da će se pred njihove oči zbunjene blokiranim fakultetima uskoro naći i blokirane tvornice, ceste i ulice.

'Tada vam neće pomoći ni zaštitne ograde, niti sva policija ovoga svijeta postavljena na Markov trg. Vašu vlast kapitala zamijenit će radnička vlast', poručila je Radnička borba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene