Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirao im svečani ručak

Zadarski ugostitelj rasplakao umirovljenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najava premijera Sanadera o štednji nije razveselila umirovljenike. Mali odmak od surove stvarnosti pružio im je zadarski ugostitelj Erik Pavin organiziravši svečani ručak za sve umirovljenike zadarske županije.

Umirovljenike su posluživali ministar Božidar Kalmeta i pjevač Mladen Grdović. Odluči li premijer smanjiti ministarske plaće za Božidara nema straha. Čini se da bi mogao lako zaraditi i kao konobar.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Nova objava na Facebooku Milanović se ponovo oglasio: "Imamo inflaciju pohlepe! Država to može riješiti" Jednokratno novčano primanje za umirovljenike, Ilustracija Jednokratna pomoć Dobra vijest za umirovljenike: Uskoro na račune sjeda novac, provjerite koliko

Posluživanje umirovljenika nije bilo strano ni mnogim zadarskim uglednicima, jer za najstarije sugrađane sve mora biti idealno. Riba je stigla ravno iz mora, a u kuhinji restorana radilo se od ranog jutra. Za kuharicu nije bilo predaha, jer je broj gostiju neprestano rastao.

Vrhunska hrana začinjena dalmatinskom pjesmom oduševila je zvijezde dana, jer su rijetki među njima navikli na ovakvo tetošenje. Neki su se pomalo i rasplakali, a među njima i sam organizator, vlasnik restorana. Osmjeh na licima i zdravica u njegovo ime bile su mu dovoljan razlog da o ovakvom okupljanju razmisli kao o tradiciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene