Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Korak po korak

Zadarski branitelji s mladima propješačili 11 kilometara križnog puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se ne zaborave tragični događaji iz Domovinskog rata, pobrinuli su se zadarski branitelji.

Na 11 kilometara dugom križnom putu, prvi su put propješačili liniju obrane Zadra. Pratile su ih stotine mladih vjernika, s kojima su podijelili svoju životnu priču. Korak po korak u znak sjećanja. Iza jednih je iskustvo prepuno ponosa i boli, drugi su tek na pragu života, a sve ih povezuje ista misao.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Opasna zgrada, branitelji na čekanju - 2 STRAHUJU ZA ŽIVOT Gdje je zapelo? Stanari braniteljske zgrade pet godina čekaju sanaciju nakon požara: "Obećanja smo se dosad naslušali... Imamo toga i previše"

>> Đakić na 20. obljetnici HVIDRE: Branitelji su zaboravljeni

Mladi Zadrani u tišini su slušali iskustva branitelja. 'Mnogi od njih nisu ni rođeni kad je rat završio. I vidim danas da je bilo stvarno lijepih svjedočanstava, razgovora, pitanja', rekao je don Zdenko Dundović, povjerenik za mlade. Postaje križnog puta podsjetile su i na važnu poruku za mlade.

'Da će nailaziti na zapreke, na patnje, ali da ne smiju odustati, nego ići naprijed i raditi na izgradnji svoje domovine', rekao je branitelj Klaudio Vidaić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene