Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažna bura

Valovi lome kamene ploče na zadarskim orguljama, a oni skaču u more!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažni valovi odlomili su komad kamene ploče na zadarskim orguljama. No nekima ni to nije bilo dovoljo upozorenje pa su nastavili s kupanjem i skakanjem u more.

Čitateljica Marijana Sutlović nam je na moj.report@novatv.hr poslala video na kojem se vidi nekolicina kupača kako skače u more i kupa se po olujnoj buri, dok ih valovi nose prema molu.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Koliko su snažni udari bure, odnosno valova govori činjenica da se odlomio komad kamene ploče sa zadarskih orgulja. No ni ta činjenica nekima očito nije bile dovoljno upozorenje.

Čitateljica Petra Knežević poslala nam je na moj.report@novatv.hr nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko lokalni ribari spašavaju surfera koji se našao na moru. Naime, jedan je surfer odlučio iskoristiti jak vjetar za odlazak na more. No na kraju su ga spašavali lokalni ribari.

Ukoliko i vi snimite posljedice nevremena pošaljite nam materijal na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene