Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na motoru

Zadar: Prevrnula se brodica, spašeno četvero odraslih i dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo mora prometa i infrastrukture izvjestilo je o prevrtanju brodice oznake ZD 9377, dužine 4,20 metara oko 17:30 sati na udaljenosti oko jedne nautičke milje od Morskih orgulja u Zadru prema Preku na otoku Ugljanu.

U trenutku nezgode na brodici se nalazilo četiri odrasle osobe i dvoje djece, svi hrvatski državljani. Sve članove posade spasila je brodica 2236 ZD koja se zatekla u blizini nezgode.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Sudar plovila u Luci Gruž Istraga u tijeku Brodica udarila u podmorski greben kod Koločepa, dvije osobe teško ozlijeđene, a još dvije lakše

U međuvremenu, brodica je potonula na dubinu od 40 metara. Na mjesto nezgode je izašla brodica pomorske policije koji su otpratili brodicu s unesrećenima do obale.

Prema izjavi voditelja potonule brodice, do nesreće je došlo uslijed kvara na motoru zbog kojeg se brodica okrenula bočno vjetru i valovima te se napunila morem i prevrnula, istaknula je glasnogovornica ministarstva Marina Halužan. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene