Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Susret katoličke mladeži

Zadar ovog vikenda prštio od mladosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad koji je ovoga vikenda najviše prštio od mladosti - definitivno je Zadar. Deseci tisuća mladih iz Hrvatske i inozemstva došli su na susret katoličke mladeži. Nedjelju su proveli bez obveza, opraštajući se od novih i starih prijatelja.

Ples i pjesma na zadarskim ulicama. Nakon nedjeljne mise katolička mladež u druženju je provela i posljednje sate susreta.

Pročitajte i ovo Zadar spreman za WFL - 4 Wings for life Tisuće ljudi trčat će za one koji ne mogu, s njima će biti i bivši izbornik Vatrenih Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti

>> Zadar metropola mladosti

'Bilo nam je super, došli smo jučer, iskustvo je bilo odlično. Bilo je lijepo i bili smo skupa', rekla je Marija Majdančić.U druženju i opuštanju proveli su sunčanu nedjelju, prepričavajući sve doživjeljeno ovog vikenda.

'Mi smo prije stali u rodnoj kući Nikole Tesle, procesija, križni put znači, krunica, nakon toga misa i slobodno', kaže Dražen Sadrić. Kući će sa sobom ponijeti pozitivnu energiju s jučerašnjeg okupljanja na Višnjiku. Mnogi su se susreli sa starim, ali i upoznali nove prijatelje.

'Vrlo smo zadovolji, prije svega s velikim iščekivanjem smo čekali ovaj događaj. Bio je fantastično organiziran, i zahvalni smo svim volonterima i organizatorima, a posebno obiteljima koje su nas smjestile u svoje domove', rekao je Branko Koretić, povjerenik sisačke biskupije za mladež.

I iduće godine u Sisku će ih se, na sedmom susretu katoličke mladeži, okupiti kažu - najmanje 30 tisuća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene