Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko ga je vidio?

Zadar: Otišao od kuće i gubi mu se svaki trag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju 22.veljače 2009.godine oko 17.00 sati, iz obiteljske kuće u mjestu Suhovare, udaljio se Ante Rodić, rođen 10. siječnja 1955. godine.

Njegov je nestanak tri dana kasnije policiji dojavio susjed. Navodno se radi o osobi koja je sklona odlutati od kuće, a susjedi sumnjaju da je otišao s Romima s područja Zemunika, s kojima se inače družio. Zadnji je put viđen u ponedjeljak u društvu tamnoputog mladića koji vozi zeleni kombi marke 'TAM'.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Ante Rodić visok je 180 centimetara, srednje je tjelesne građe i crne prosijede kose, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice. U slučaju korisnih saznanja, policija moli građane da nazovu broj 92 ili se jave u najbližu Policijsku postaju.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene