Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnici ogorčeni

Zadar: Inspekcija zapečatila kafić zbog viška od 128 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna inspekcija je zapečatila jedan kafić u centru Zadara zbog viška u blagajni.

Kafić Macho u centru Zadra zapečatila je porezna inspekcija zbog toga što je u blagajni pronađeno 128 kuna viška, za koje vlasnica Sanja Baka tvrdi da je riječ o napojnici koje su tog dana dobile ona i kćer Jessica.

>>
Porezni inspektori mu ZAPEČATILI ugostiteljski objekt, on uzvratio OVIM!

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Nadležni uskoro na terenu U centru Zagreba građani organizirali samozaštitu: ''Jedino to nam je preostalo, ovo nije normalna situacija''

'Toga nema nigdje u svijetu. Mi smo radili u Njemačkoj i tamo mi nikad nije došao poreznik i gledao koliko imam u blagajni. Da mi nismo izdali račun trebali bi nas staviti u zatvor, no to je bila 'manča' od ranog jutra. Bila je gužva i porezni inspektori su došli u najvećoj gužvi. Da smo nešto ukrali mi bi sebi stavili u džep. Čak su nam i potjerali goste, govoreći im da platge i da se vrate za deset minuta. Jako smo razočarani u ovu državu',  rekle su vlasnice kafića te istaknule da su čule da je kazna od 20.000 do 500.000 kuna.

'U najvećoj sezoni nam zatvaraju kafić na pet dana. Sad ćemo svakih pola sata morati brojati novce. Rekao nam je inspektor da možemo imati minus, ali ne i plus u blagajni. Sad smo u strahu kad će opet doći. Ovoga nema nigdje u svijetu da nas zatvore i to odmah bez opomene0, rekle se vlasnice i najavile da će ići na sud u Strasbourg i da će o svemu izvjestiti i njemačke medije. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene