Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bomba od 250 kg

Zadar: Bombu prebacuju i uništavaju sutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra ujutro počet će akcija uklanjanja i uništenja avionske bombe iz Drugog svjetskog rata pronađene na gradilištu zadarske luke Gaženice, izvijestila je danas zadarska policija.

Policija je osigurala mjesto pronalaska bombe, dugačke jedan metar i teške oko 250, a ne 500 kilograma, kako je jučer rečeno. U policiji kažu da su blokirani svi prilazni putevi gradilištu luke Gaženice u zadarskoj industrijskoj zoni, gdje je bombu jučer iskopao radnik Strabaga.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba

Uklanjanje bombe počet će sutra u 8 sati, a prijevoz do mjesta uništenja u Deranjskom polju u mjestu Mrdulja osiguravat će policijska vozila. Bomba će se prevoziti trasom Luka Gaženica - Tromilja - Smilčić - Islam Latinski - Posedarje - Maslenički most - Zaton Obrovački- Gračac- Mrdulja.

Brzina kolone neće biti veća od 40 kilometara na sat pa policija moli vozače da ne ometaju kretanje kolone i koriste alternativne pravce. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene