Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanost na djelu

Za Zakladu Ana Rukavina prikupljeno 800.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića održan je Božićni koncert Zaklade Ana Rukavina na kojemu su nastupili brojni pjevači i grupe, a tijekom koncerta telefonskim pozivima građana prikupljeno je 800.000 kuna za pomoć Zakladi.

Koncert je započeo i završio pjesmom 'Želim život', riječima kojima je Ana u pismu zatražila pomoć u liječenju teške bolesti, leukemije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 29. ožujka, 20 sati u Lisinskom Sutra treći 'Koncert za život' za Zakladu Ane Rukavine Slika nije dostupna Za zakladu Ana Rukavina Jacques Houdek zbog gubitka prtljage postao Djed Božićnjak

'Ana je i danas s nama', rekla je ravnateljica Zaklade i Anina mama, Marija Rukavina, te zahvalila brojnim Zagrepčanima što su se došli na koncert, kao i svima dobrovoljnim darivateljima matičnih stanica u Hrvatskoj, kojih je danas 33.000.

Dr. Mirando Mrsić rekao je kako su dosad tipizirali 10.000 uzoraka i osnovali banku krvi iz pupkovine. 'Želimo da bude najbolja i zato trebamo vas', poručio je Mrsić.

Na koncertu su nastupili Dječji zbor 'Kikići', Davor Radolfi, Maja Šuput, Antonija Šola, Luka Nižetić, Jelena Radan, Meritas, Davorin Bogović, Marija Husar, Baruni, Goran Karan, Jacques Houdek i Natali Dizdar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene