Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorena već godinu dana

Za tvrtku u čijem je vlasništvu Spaladium arena pokrenuta predstečajna nagodba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Spaladium arena zatvorena već godinu dana, otvoren je postupak predstečajne nagodbe za tvrtku 'Sportski grad TPN' koja upravlja arenom.

Pozvani su vjerovnici da u idućih 30 dana prijave svoja potraživanja. Problem bi prema planu restrukturiranja mogao biti riješen ukoliko država prepusti vlasništvo zemljišta gradu te grad sa dobivenom vrijednošću od 75 milijuna kuna dokapitalizira 'Sportski grad TPN'. No, splitski gradonačelnik tvrdi da treba pričekati da se vidi koliki su ukupni dugovi.

>>
Dok se Vlada i grad natežu, Spaladum arena propada!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pitanje Spaladium arene Baldasar: Tužbe banaka od 53 milijuna eura neće dovesti do bankrota Splita Slika nije dostupna Ne žele opteretiti građane Pala odluka: Tvrtka koja upravlja Spaladium arenom ide u stečaj

'Država bi trebala dati gradu vlasništvo da grad to unese i s time smanji troškove, dakle da dokapitalizira TPN i na taj način preuzme TPN. Međutim, troškovi, odnosno gubici TPN-a, su toliko veliki da nisam siguran da će to bit moguće', kazao je Ivo Baldasar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene