Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se i Vi!

Za tjedan počinje humanitarna akcija 'Prava doza ustrajnosti'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veslački dvojac Ivan Stojčević i Luka Bahtić kreću iz Dubrovnika te će preveslati cijeli Jadran kako bi prikupili novac za kupnju infuzomata, uređaja neophodnih za liječenje djece s malignim bolestima.

Volonterski dvojac iz udruge APEL za tjedan dana krenut će iz Dubrovnika na put preko Jadrana dug 450 kilometara. S motornim čamcem dovoljan je jedan dan, ali s veslima je to sasvim druga priča. Nije riječ o avanturi nego o humanitarnoj akciji za kupnju infuzomata, uređaja za preciznu intravensku
primjenu lijeka za pedijatrijski onkološki odjel KBC-a Split.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

'Naš put simbolički predstavlja put svih onih koji se bore s malignim bolestima. Put je dug, neizvjestan, fizički i psihički naporan. Potrebna je velika upornost i volja da bi stigli do cilja. Nismo sportaši, ali smo se odlučili na ovaj poseban napor da bi vam skrenuli pozornost na potrebe djece koja se hrabro bore da stignu do cilja - da ponovno postanu zdravi. Iako neće biti lako preveslati 450 kilometara, naš put neće biti ni približno težak kao put djeteta koje se liječi od maligne bolesti i njegovih najbližih. Našom akcijom želimo vas potaknuti da im pomognete.', izjavio je Ivan Stojčević, predsjednik udruge APEL.

'Prava doza ustrajnosti' organizirana je za udrugu KRIJESNICA koja je već više od 10 godina ˝malo svijetlo nade˝ djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Ako i Vi želite pomoći, više o ovoj hvalevrijednoj akciji možete saznati na internetskim stranicama udruge 'Krijesnica' - www.krijesnica.hr

 

Akciju možete pratiti i na facebook.com/pages/Prava-doza-ustrajnosti-veslamo-za-kupnju-infuzomata


PODACI ZA PLAĆANJE
Naziv banke: RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d., Petrinjska 59, 10000 Zagreb
Broj žiro računa udruge APEL: 2484008-1102135427. U opis plaćanja stavite naznaku ˝za infuzomat˝.
Broj deviznog računa: 2484008-1500160917
IBAN: HR9024840081102135427
SWIFT: RZBHHR2X

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene