Obavijesti Video Pretražite Navigacija
27-godišnji prevarant

Evo za koju lovu im je obećavao posao u Holdingu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što im je nudio "pomoć" pri zapošljavanju 27-godišnjak je svojim žrtvama izradio lažne ugovore o radu koje im je dostavljao na potpis.

Zagrebačka policija uhitila je 27-godišnjeg prevaratna koji je svojim žrtvama obećavao zaposlenje u zagrebačkom Holdingu i zauzvrat tražio novac.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Na taj se način domogao čak 30 tisuća kuna, izvijestila je policija koja 27-godišnjaka tereti za dvije prijevare i četiri krivitvorenja isprava.

Iako se u službenom policijskom izvješću ne navodi ime javnog poduzeća u kojem je oštećenicima nudio zaposlenje neslužbeno se doznaje da je riječ o Zagrebparkingu, podružnici zagrebačkog Holdinga.

Osim što im je nudio "pomoć" pri zapošljavanju 27-godišnjak je svojim žrtvama izradio lažne ugovore o radu koje im je dostavljao na potpis uvjeravajući ih da je riječ o stvarnom poslu, a nove "kolege" čak je i vodio po gradskim parkiralištima gdje ih je navodno učio pisati kazne.

Za svoje je "usluge" primio novac od trojice muškaraca starih od 21 do 30 godina te 19-godišnjakinje, a navodno je riječ o starom policijskom znancu u čijem je dosjeu već upisano desetak raznih nedjela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene