Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvajte se

Za sutra najavljeno IZUZETNO OPASNO VRIJEME!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meteoalarm je za sutra najavio izuzetno opasno vrijeme.

Prognoza vremena za prvi dan mjeseca rujna nije nimalo obećavajuća. I to pogotovo kad se pogleda u kartu koju je meteoalarm objavio na svojim stranicama, a na kojima se dobar dio Hrvatske nalazi u crvenoj zoni koja označava izuzetno opasno vrijeme.

U toj zoni nalaze se karlovačka i riječka regija na kojima se očekuju izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Zagrebačka, splitska, gospićka i kninska regija u ponedjeljak će biti u zoni opasnog vremena te ih također očekuju pljuskovi s grmljavinom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izdano upozorenje Upaljen narančasti meteoalarm: Dijelu Hrvatske prijeti snažan vjetar Ilustracija Vremenska prognoza Vjetrovito vrijeme s ljetnim temperaturama posebno će naškoditi alergičarima: Meteorolog donosi detalje



Olujni udari vjetra zahvatit će dubrovačko, riječko, splitsko i zagrebačko područje. Potencijslo opasno vrijeme prijeti osječkoj i dubrovačkoj regiji.

Donosimo detaljnu prognozu vremena za 1. rujan


Pretežno, na Jadranu i u istočnoj Slavoniji promjenjivo oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a na Jadranu i u području uz njega mjestimice i jačim grmljavinskim nevremenom.

Glavnina kiše, ponegdje obilnija, očekuje se u noći i ujutro na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u zapadnoj unutrašnjosti, a poslijepodne i u noći na utorak u istočnoj Slavoniji i južnoj Dalmaciji.

Vjetar većinom slab, a u sjeverozapadnom području i gorju umjeren i jak sjeverac. Na Jadranu će umjereno i jako jugo okretati na buru, na sjevernom dijelu s olujnim udarima. Temperatura uglavnom od 11 do 16, na većem dijelu Jadrana i u istočnoj Slavoniji od 18 do 25, na južnom Jadranu od 23 do 28°C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene