Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za predsjednika HNS-a tri kandidata: R. Čačić, A. Kapraljević i J.Posavec

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za predsjednika Hrvatske narodne stranke- liberalnih demokrata na 9. stranačkom Saboru, što će se održati u nedjelju, 6. travnja, u Zagrebu natjecat će se trojica kandidata: Radimir Čačić, Antun Kapraljević i Josip Posavec.

Iz HNS-a priopćuju kako Radimir Čačić, dosadašnji predsjednik Središnjeg odbora HNS-a jedini od kandidata ima podršku tog stranačkog tijela, dok su Antun Kapraljević, bivši saborski zastupnik HNS-a, i Josip Posavec, međimurski župan, sakupili po 200 potpisa delegata Sabora čime su i njihove kandidature postale pravovaljane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čačićev HNS okreće se HDZ-u? Slika nije dostupna Odbijena kandidatura Posavca, Čačić zasad jedini kandidat za predsjednika HNS-a

Na Saboru HNS-a u KD "Vatroslav Lisinski" očekuje se više od 1500 delegata iz cijele Hrvatske, a osim predsjednika stranke, birat će i predsjednik Središnjeg odbora, članovi Suda časti HNS-a te Nadzornog odbora.

Objava izbornih rezultata očekuje se oko 16 sati, a oko 18 sati i obraćanje novog predsjednika HNS-a na čiji će prijedlog delegati potvrditi članove Savjeta HNS-a.

HNS će na Saboru usvojiti i stranački program od 2008. do 2012.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene