Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za Martinu prikupljeno više od 1,4 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martina Pirić (16) iz Čepina ovih će dana na liječenje u Padovu. Njezina je borba protiv zloćudne bolesti ujedinila Hrvatsku. Pojedinačnim donacijama, ali i humanitarnim akcijama u samo nekoliko dana prikupljeno je i više od 1,4 milijuna kuna koliko je potrebno za jednogodišnje liječenje.

Martina je danas posjetila svoju osnovnu školu u Čepinu. Ondje su je bodrili školski prijatelji te nogometaši NK Osijeka. Mali Čepinjani prodavali su svoje igračke i školski pribor kako bi prikupili novac za Martinino liječenje. Nogometaši Osijeka upravo u Čepinu igraju humanitarnu utakmicu protiv mjesnoga kluba. Donacijama se pridružila i Udruga Prve HNL.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu

>> Hrvatska na nogama: Martina, nisi sama!

'Idem nažalost. Moram ići tamo.Nadam se da će sve dobro proći', rekla je Martina.

'Od sveg srca želim Martini i njenim roditeljima da izdrže ovu borbu do kraja. Svaka im čast na hrabrosti, volji, upornosti', rekao je vratar NK Osijek Marin Skender. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene