Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poskupljenje

Za kunu viša cijena prijeđenog kilometra Taxi Cammea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taxi Cammeo od jutros u Zagrebu vozi po višim cijenama, pa će tako kilometar prijeđene vožnje naplaćivati 6 kuna odnosno kunu više nego do sada.

Razlog za poskupljenje direktor Cammea Vladimir Minovski vidi u poskupljenju goriva, porastu PDV-a, te zapošljavanju novih 100 vozača.

Pročitajte i ovo Taksi u Dubrovniku - 1 Problem velikih gužvi Dubrovnik kreće u obračun s prometnim kaosom: Novim rješenjem nisu svi zadovoljni Visoka cijena kruha - 1 50 posto poskupio u 2 godine Kolika je poštena cijena jedne štruce bijelog kruha - otkriva stručnjak

'U godinu dana od kada smo na zagrebačkom tržištu značajno su porasli svi faktori oko kojima ovisi cijena vožnje, pa smo morali ići u njezinu korekciju, ali smo i nadalje najjeftiniji taksi prijevoz u gradu', objasnio je Minovski.

>> Taksi Cammeo podiže tužbu protiv sindikaliste Gončine

Istaknuo je kako su povećali samo cijenu prijeđenog kilometra, dok u druge usluge neće dirati. 'Budući da je 95 posto vožnje u gradu u duljini do pet kilometara, naša nova cijena za tu udaljenost je 33 kune odnosno 3 kune više nego ranije, dok je nešto skuplji Radio Taksi s 34,5 kuna, izračunali su u Cammeu.

Direktor ove tvrtke ujedno je demantirao pokušaj dogovora s predstavnicima Radio Taksija oko zajedničkog podizanja cijena dodavši da su se jedino sastali prije nekoliko mjeseci isključivo iz razloga da smire tenzije između dvije tvrtke. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene