Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FOTO: High class zatvor

Za koga je preuređen zatvor u Glini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako se u državi povećava broj zatvorenika iz visokog društva, tako u hrvatskih zatvorima raste standard. Kaznionica u Glini dobila je novi objekt s 420 dodatnih mjesta koja čekaju na nove stanare.

Svaka soba novog dijela kaznionice u Glini posebno je prilagođena invalidima. Prema pisanju Večernjeg lista, u ćelijama se nalaze tuš, WC i umivaonik. Grijanje je podno. Sve je sagrađeno u skladu s najvišim sigurnosnim standardima.  Kako bi ostali u dobroj formi zatvorenicima je na raspolaganju dobro opremljena teretana, a ako se zažele rekreacije na svježem zraku, u dvorištu mogu zaigrati košarku.  Zatvor, također, ima i informatičku dvoranu te bogatu knjižnicu. Dva su dnevna boravka  - za pušače i nepušače.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Podignuta optužnica Zatvorenik pokušao ubiti zaposlenicu kaznionice: Primio ju je u kravatu i gurnuo joj prste u usta, jedva je uspjela pobjeći Slika nije dostupna Posjetila novu zgradu zatvora u Glini Kosor: Više ništa neće biti kao prije

U novu zgradu uloženo je 60 milijuna kuna.

Pitanje je sada samo, tko će biti ekskluzivni stanovnici nove kaznionice?

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene